Ostalo
Displej LCD500 NF

Displej LCD500 NF

Alfanumerički TFT-LCD korisnički displej sa postoljem.

PDA uređaji

PDA uređaji

PDA uređaji koriste se u procesima automatizacije i informatizacije magacina, proizvodnja, logističkih službi i drugih velikih sistema. Postali su svakodnevna potreba i neophodna karika u lancu protoka informacija, bilo da je u pitanju magacinsko poslovanje, otprema ili prijem robe, prodaja na terenu, popis osnovnih sredstava ili prikupljanje podataka. 

Hub USB razdelnik

Hub USB razdelnik

USB kućište (hub) je uređaj koji proširuje jedan port univerzalne serijske magistrale na nekoliko, tako da ima više portova dostupnih za povezivanje uređaja na host sistemu. Hub-ovi su često ugrađeni u opremu, kao što su računari, tastatura, monitori, ili štampači.

Čitač kartica

Čitač kartica

Čitač kartica je uređaj sa ugrađenim računarskim čipom koji se može koristiti za prenos i otpremanje podataka, služi za uspešnu i veštu transakciju podataka. Čitač kartica nudi mogućnost povezivanja s računarom pomoću USB priključka.

Čitač pametnih kartica USB-C

Čitač pametnih kartica USB-C

Čitač kartica je uređaj sa ugrađenim računarskim čipom koji se može koristiti za prenos i otpremanje podataka, služi za uspešnu i veštu transakciju podataka. Čitač kartica nudi mogućnost povezivanja s računarom pomoću C-USB priključka.

Galeb

close
send