Alfred Self-Checkout

 

 

 

Za mnoge kupce, samouslužna kasa više nije opcija – to je postalo očekivanje. Kombinujući samouslužnu kasu sa tradicionalnim kasama, kupcima se pruža veći osećaj kontrole, privatnosti i praktičnosti tokom kupovine. Alfred samouslužna kasa omogućava korisnicima da samostalno obave sve korake kupovine: skeniranje ili merenje proizvoda i plaćanje.Radi optimizacije prostora u prodavnici, Alfred samouslužna kasa dolazi u različitim konfiguracijama, stilovima i veličinama prilagođenim specifičnostima različitih vrsta trgovina, bilo da je reč o prodavnici prehrambenih proizvoda, odeći, prodavnici alata ili hotelu.

Alfred Self-Checkout

Ace Self-Checkout

Self-Checkout rešenje predstavlja kombinaciju hardvera i softvera koji rezultiraju interaktivnim i intuitivnim rešenjem sa modernim dizajnom. Sama softverska i hardverska komponenta su nezavisne, tako da mogu biti korišćene zajedno ili se mogu kombinovati sa postojećim hardverom ili softverom. Boje i logotipi vaše kompanije mogu biti uključeni kako bi se pravilno odrazio vaš brend.

Ace self-checkout

Jednostavan interfejs
Intuitivni interfejs našeg self-checkout rešenja čini sistem jednostavnim za korišćenje. Izveštaji pokazuju da zahteva 20% manje intervencija od drugih rešenja na tržištu, dok studije pokazuju smanjenje vremena čekanja do 40%.Vodilice za kasiranje
Naše rešenje koristi LED osvetljenje koje vodi kupca kroz proces samouslužnog plaćanja, privlačeći ih za korišćenje samouslužne kase.Unapređeno iskustvo plaćanja
LED svetla vode kupca kroz proces plaćanja, a ergonomski dizajnirana oblast za pakovanje čini samouslužnu kasu udobnijom za korišćenje. Kvalitetni 20″ dodirni ekrani poboljšavaju korisničko iskustvo. Sistem se prilagođava jednoj ili dve torbe u oblasti za pakovanje, pružajući fleksibilnost za različite potrebe.

ace self-checkout